OVER ONS

Zaakvoerder Jean Paul starte zijn salon carrière in 1992 in de haar studio aan de abdijstraat te Sint Truiden. De constante goesting om haar mode, service en kwaliteit tot een hoger level op te tillen leidde tot de grote stap in 2000.

Ze verhuisden naar een groter pand met meer mogelijkheden in de Diesterstraat waar ze in team verband, creativiteit, service en tendenzen naar hartelust konden presenteren aan de klanten. Daarnaast ontdekte Jean Paul een nieuwe passie in het vak, fotografie! Samen met een professioneel team van modellen, fotograaf, stylist en visagist behaalden ze zelfs enkele prachtige covers.
En nu een nieuwe mijlpaal in de EQUIPE HAIRCARE geschiedenis, het nieuwe salon concept 2014 based ON beleving, emotie, comfort en vooral 100% coiffure. Jean Paul en zijn professioneel team begeleiden u graag in de wereld van de coiffure.
U bent van harte welkom

Wat vertellen onze klanten over ons?

Equipe is voor mij...... een bezoekje brengen en genieten van quality time met een bijzonder leuk team in een super trendy salon. Maar vooral het persoonlijk advies, de laatste nieuwigheden en na elk bezoek het salon kunnen verlaten met een super leuk kapsel.....is voor mij de reden om al vele jaartjes trouwe klant te zijn en te blijven !

Evi Henderix Sint Truiden

Al 20 jaar ben ik een trouwe klant van Equipe Haircare en vanaf het 1ste moment zat het helemaal goed. Het beste advies, de mooiste kapsels en ze schrikken er niet voor terug om eens iets nieuw te proberen of om je een kapsel af te raden als het niet bij je past. Zelfs toen ik in Brussel woonde, kwam ik geregeld terug omdat ik me bij geen enkel kappersteam zo goed voel als hier. En na al die tijd kennen ze hun klanten, ze weten wat ik graag zie en wat bij me past. Mijn maandelijkse afspraak bij Equipe is een relax moment met veel lachen en plezier ... elke maand een leuk weerzien ... En achteraf voel ik me gewoon een supermodel voor shampoo reclame. Bedankt voor de leuke momenten, super toffe kapsels en het goed gevoel dat ik heb elke keer ik buiten stap !

Maja Rutten, Sint Truiden

In het Brusselse zijn tientallen kappers maar geen enkele zoals equipe Haircare in Sint Truiden. Daarom doe ik elke maand een aller-retour met het aller grootste plezier. Het onthaal is super, de service geweldig en keer op keer heb je het beste advies en de laatste trends. Voor mij maar 1 adres.....equipe Haircare XXX

Sabine Gielen , Grimbergen

Equipe Haircare is reeds 20 jaar mijn kapsalon. Zelfs nu ik in Henegouwen woon blijf ik trouw aan het sympathieke salon. Voor mij de plek om  even tot rust te komen bij een lekkere espresso.

Yves Jossa , Henegouwen